عمومی
آموزش Unity – سطح مقدماتی
بازیسازی یک حرفه بسیار جذاب است و تبدیل شدن به یک بازیساز حرفهای آرزوی همه ماست. اینکه بتوانیم دنیای خاصی خلق کنیم و در این دنیا قوانین خود را پیاده کنیم، همیشه ما را به وجد میآورد. اما معمولا شروع کردن یک کار جدید سخت است. در مورد بازیسازی نیز موانع فکری زیادی ممکن است جلوی ما را برای شروع یادگیری بگیرد. موانع فکری نظیر غول برنامهنویسی، تهیه آرت دوبعدی و سهبعدی، داشتن یک تیم خبره و تمام عیار و … شروع کار را برای ما سخت میکنند.
ولی با انتخابهای درست میتوانیم از میزان سختی کار کم کنیم. از مهمترین انتخابها، انتخاب موتور بازیسازی مناسب برای یادگیری است. یک موتور بازیسازی مجموعه ابزاری است شامل امکاناتی که برای ساخت بازی خود به آن نیاز داریم. امکانات موتورها با هم یکسان نیست. انتخاب موتور بازیسازی مناسب نیز به همین دلیل اهمیت دارد. هر چه موتوری که انتخاب کردیم امکانات بیشتری در اختیار ما قرار دهد کار ما برای ساخت بازی راحتتر خواهد بود.
امروزه موتورهای بازیسازی زیادی وجود دارد که امکانات آنها باهم یکسان نیست. با یک سرچ ساده در گوگل به دو سه اسم خاص میرسیم که امروزه از بهترین و پرکاربردترین موتورها هستند. یونیتی یکی از همین اسمهاست. بازیسازی با یونیتی بسیار جذاب و لذتبخش است و شما با یونیتی میتوانید هر ایدهای که در سر دارید را به راحتی تبدیل به بازی کنید. فرقی نمیکند بازیتان دوبعدی باشد یا سهبعدی، با یونیتی به راحتی میتوانید آن را بسازید.
Unity موتور قدرتمند بازیسازی
موتور بازیسازی (Game Engine) یونیتی (Unity) یک نرمافزار قدرتمند در زمینه بازیسازی به حساب میآید که امکانات زیاد و متنوع، جامعهی فعال و بزرگی از کاربران، پشتیبانی و به روز رسانیهای متعدد آن را همواره در زُمرهی بهترین موتورهای بازیسازیِ دنیا قرار داده است.
نسخه یونیتی مورد استفاده در آموزشها: 2018.2.5
آپدیت شده به نسخه: 2019.3.1
قدرت یونیتی
در وصف قدرت یونیتی همین بس که از این موتور در بزرگترین شرکتهای بازیسازی دنیا و در ساخت بازیهای به نامِ زیادی استفاده شده است. بازیهایی نظیر Hearthstone, Monument Valley, Ori and The Blind Forest, Inside, Cuphead, بازی ایرانی Children of Morta (که برای PC و کنسولهای PS4 و Nintendo Switch ساخته شده است) و بسیاری از بازیهای دیگر همگی با گیم انجین یونیتی ساخته شدهاند.با ما همراه شوید تا شما را با این نرم افزار آشنا کنیم.
سرفصلهای دوره مقدماتی آموزش صفر تا صد بازیسازی با یونیتی
دوره مقدماتی آموزش یونیتی شامل ۹ بخش به شرح زیر است:
بخش اول : ایجاد یک پروژه در یونیتی
بخش دوم : ساخت صحنه
بخش سوم : نور پردازی
بخش چهارم : استفاده از پارتیکل ها
بخش پنجم : مسیریابی و کاربرد آن
بخش ششم : انیمیشن سازی
بخش هفتم : بکارگیری صدا
بخش هشتم : ایجاد رابط کاربری
بخش نهم : نهایی کردن